бутони за социални мрежи ипотпал сео състезание: От изгрев до залез

visit counter

понеделник, 26 октомври 2009 г.

От изгрев до залез


Нали знаете как работи една мравка - събира семена, семчици, личинки и други дребни нещица, които често са по-големи от самата нея. Труди се от сутрин до вечер, неуморно.
По същия начин някои участници в Ипотпал състезанието се трудят за ипотпал, пишат статийки, четат информация, слагат линкове. Всеки си има някакъв модел на поведение по време на състезанието - като мравката.
Искам да ви кажа, че аз правя същото.
Слънцето изгрява.


Аз се трудя като мравката. Правя различни неща. Занимавам се с ипотпал. Използвам различни техники. Понякога временно спирам и размишлявам, гледам отстрани, обмислям следващия си ход. Какво е най-доброто, питам се аз, за ипотпал състезанието. Какво да правя сега? Каква да ми бъде темата на статията? Кой конкурент да посетя? Какво ново мога да науча? Кажете ми какво правите вие. Ще ми е интересно да разбера повече неща от вас. Вие сте симпатични и много умни, нахъсани да участвате в ипотпал надпреварата, да пишете за ипотпал, да измисляте какви ли не нови техники и да изпробвате кое ще ви изхвърли на по-горни позиции. Вас не ви устройва да се качите с едно-две места. Вие се хвърляте на доста по-нависоко. Та кой не иска да спечели наградата. Приятели, кажете ми какво правите, за да се изкачите.
След това слънцето залязва.


Ето за тези неща си мисля през деня. Уважавам вашето мнение, така че ще се радвам да го чуя. :)))
Лека нощ!

2 коментара:

  1. Е, ето аз какво правя, следя чуждите блогове - както и твоя :] следя, чета и се смея - понякога на глас :)

    ОтговорИзтриване
  2. А ще споделиш ли на кое си се смял тук или кое ти е било най-интересно? :)

    ОтговорИзтриване