бутони за социални мрежи ипотпал сео състезание: Да остарееш преждевременно

visit counter

неделя, 25 октомври 2009 г.

Да остарееш преждевременно


В този забързан живот как пък да не остаряваме бързо. Ние ядем бързо, спим бързо, работим бързо, набързо сготвяме нещо, пием кафе набързо, виждаме се с приятели за кратко. Все бързаме. Нямаме време за нищо. Имаме толкова много задължения и неща за вършене, че единствено не ни остава време да се почувстваме хора. Преуморени сме. Като цяло живеем забързано.
Какво ни остава или какво е решението? С една дума - почивка. Да правим пауза между отделните задължения, да прочетем нещо интересно, да прекараме известно време с близките си, да се обадим да се поинтересуваме какво правят приятелите ни. Не е хубаво да се задълбаваме толкова в работа или задължения, колкото да общуваме и да си отделим дори време за себе си или за хората, които обичаме. Да направим разходка с кучето или просто да стоим 10-15 минути и да погалим котката. Дори можем да се научим да си правим самомасаж и да затворим очи за малко, колкото да релаксираме.
Друг начин е да следим интересна тема в интернет. Горещо ви препоръчвам ипотпал.
Ипотпал е най-актуалното състезание в момента за оптимизиране на сайтове, като можеш да се включиш с повече от един сайт. Остават броени дни до крайния срок за записване - 31 октомври, за да имаш възможност да участваш за наградите на ипотпал, които не са никак малки.
Да бъдеш млад е желание на всеки. Когато си млад, си пълен с енергия. Затова използвайте своето време рационално. Не да гледаме тъпо, а да направим нещо по въпроса да си изживеем живота пълноценно. Затова се абонирай да получаваш актуална информация за ипотпал.

Няма коментари:

Публикуване на коментар