бутони за социални мрежи ипотпал сео състезание: Живот за идиоти или...

visit counter

сряда, 7 октомври 2009 г.

Живот за идиоти или...

Какво представлява едно SEO състезание? Не са ли това разни измишльотини? Някой може да си помисли, че е точно това - група хора, на които се пуска една въдица и те захапват кукичката, юрват се да защитават измислени идеи, създават изкуствени стойности и се отвличат от реалността. Всъщност така изглежда отстрани. Последните години SEO стана доста известно. Факт е, че 2/3 от трафика на един средностатистически сайт идва от търсачките. Разходите за SEO само в САЩ надхвърлят 1550 млн. и тази сума продължава да се покачва, както и интересът към SEO. Използването му дава по-продължителен ефект от масовата реклама и дава повече доверие в търсачките.
В случая на играта с ключова дума "ипотпал" хората, занимаващи се със SEO като професия или като хоби, показват своите умения и професионализъм. Ипотпал е претенция за качество, за способности, надвишаващи въображението. Ипотпал не е лотария, а доказателство за една целенасочена стратегия да достигнеш върха в Google класацията.
Сайтовете за ипотпал се борят с едно качествено, уникално и често обновявано съдържание. Участниците ги запълват с коя от коя по-интересна информация. Четейки за ипотпал не само че няма да сте част от група идиоти, но напротив - бихте могли да се обогатите и да разширите мирогледа си за живота, да видите неограничените човешки възможности за оригинални идеи, силата и богатството на въображението, както и разнообразието във видовете реклама. Тук може да влизат както обикновени хора, така и специалисти в различни области на познанието. Всеки може да научи нещо интересно, понеже се използват всякакви интрументи. Това е едно спортменско състезание с напълно ясни и честни правила.

Няма коментари:

Публикуване на коментар