бутони за социални мрежи ипотпал сео състезание: Ипотпал реклама

visit counter

вторник, 2 февруари 2010 г.

Ипотпал реклама

Вчера и аз реших да се регистрирам за публикуване на реклами в блога ми. Този блог не е само за участие в ипотпал състезанието, но и е един експеримент. Опитвам от всичко, което науча в интернет пространството. Слагам всякакви добавки, етикети, бутони с риск изгледът на сайта ми да изглежда претрупан. Ами всеки е привлечен от участие в състезания, от някакви постижения, печалби, допълнителни доходи, тайни, хитринки и други подобни. Та и аз реших да направя някои новости за ипотпал блога си - промени. Най-напред сложих Get Clicky, което още не съм го разгадала как работи, пълните му възможности, но поне ми показва графика на посещенията в сайта.
След това си сложих общ брояч, който отчита предимно моите посещения, понеже аз съм най-редовния посетител на блога си. Не знам как да огранича този брояч да не приема мен като посетител, защото, когато пиша статия, се симулират няколко посещения подред, което не ми харесва, защото това не е реално. Искам да знам общия брой посетители за деня и също така уникалните посещения. Може би трябва да се поразровя в някои специализирани форуми и сайтове, за да установя кой брояч е най-добър или широко разпространен като употреба.
Сложих си и бутон Сподели ме, където всеки, който мисли, че сайтът е интересен и полезен, може да споделя статии от него в социални мрежи. Също така съм сложила възможности за абониране за съдържанието на блога, както и всеки, който иска да стане редовен посетител, да стане почитател на Ипотпал сео състезание.
И не на последно място, снощи се регистрирах за AdSense и сложих реклама в страничната лента на блога. Досега съм натрупала 9 импресии, което е страшно малко, но както казах, това е един експеримент.

Няма коментари:

Публикуване на коментар