бутони за социални мрежи ипотпал сео състезание: Кой е цветът на ипотпал?

visit counter

четвъртък, 21 януари 2010 г.

Кой е цветът на ипотпал?

Мисля си кой цвят трябва да бъде ипотпал или по-скоро какъв. Не мислите ли, че ипотпал трябва да се визуализира по някакъв начин. Много съществен елемент в дадена теория е това да изобразиш твоя предмет на размишление, а досега аз не съм изобразила ипотпал по някакъв начин. Затова ви питам - какъв цвят трябва да бъде ипотпал, имайки предвид наличната информация? Дали да бъде бледо син или лазурно синьо, или какъвто и да е цвят. Какво мислите? Добре, дайте да пробваме със синьо, понеже това е любимият ми цвят.
Другият вариант е като цветовете на флаговете - да бъде няколко цвята, да има герб или някакви други символи. Или пък да използвам някакъв пейзаж.


Не знам дали ви хареса моята идея. Например женският образ се използва за много марки, реклами, афиши. Женският образ е винаги харесван, желан, симпатичен на множество хора, поради което е избиран за изобразяване на продукти, материали, визитки. Та съчетах женския образ със синьото за ипотпал. А синият цвят е царски цвят - това да бъдеш със синя кръв веднага те вписва към царското семейство, също така е от студената гама и визира недостъпност и оригиналност. Син е цветът на небето и водата, поне така е прието, въпреки че в действителност те не са такива. Но синьото като цяло е много добър цвят.

Няма коментари:

Публикуване на коментар