бутони за социални мрежи ипотпал сео състезание: Превземане на кулите

visit counter

сряда, 6 януари 2010 г.

Превземане на кулите

Какво предвещава една нова година? На първо място да вземем думата нова. Това не означава непременно по-добра, но в съзнанието на потребителя "ново" е символ на нещо подобрено. "Нова година" може да означава ново начало, повече надежди за по-добър живот. Да превземеш кулите - какво имам предвид под това заглавие - да достигнеш лично за себе си нови висоти, да дадеш всичко от себе си. Оттук нататък е добре да имаме цел. Каква е целта ви за тази година - има ли нещо общо с удвояване на дохода, включване на спорт в ежедневието, по-здравословен живот, повече време за близки и приятели или духовно обръщане?
В днешния забързан живот не ни остава особено време за удоволствие или лични социални контакти. Все работа, работа, свързано с изплащането на кредити от различен род. Какво постигаме с вземането на нови и нови кредити? Повече дългове, повече нерви, по-голям стрес, че ще изпуснем сроковете, че пак сме на нула или близко до нулата. Нямаме достатъчно пари за себе си или да направим хубав подарък за ценните за нас хора.
Един от начините да си поставите цели за тази година е да видите дали сте постигнали целите за миналата или ако не сте имали такива, да се запитате: "Какво правих 2009?", "Какво хубаво ми се случи през 2009 година?", "Какъв напредък от преди съм постигнал?". Отделете време и се запитайте. Напишете идеите си на лист и ги преглеждайте известно време. Не се изоставяйте да затънете отново в установения коловоз. Не желаете ли промяна или напредък?
Ипотпал дава някакви знания, някакъв напредък, това да разбереш психологията на хората участници. Да участваш в ипотпал състезание или каквато и да е надпревара си има доста предимства - надъхваш се, запознаваш се с едно особено чувство или качество, наречено "хъс".
Да превземем кулите в живота си и да не оставяме закостенялото мислене на околните да ни заробва да тъпчем на едно място.

Развивайте се. Вземете пример от ипотпал състезанието и се запитайте къде се крият вашите таланти. Щом хора като ипотпал състезателите намират нещо ценно в подобно сео състезание, значи вие може в дребните неща, които вършите, да намерите свой неоткрит талант или бъдеща нова професия. Отговорете си на въпроса коя ваша дейност ви доставя удоволствие и действайте. Намислете план как да я включите във вашата работа, хоби. Важното е тук да се действа и то незабавно. Създайте си усещане за спешност, това е нещото, което може да задвижи вашия двигател, да осъзнаете вашата уникалност и да достигнете вашите кули, защото те не са ничии други, а с изключителна собственост - вашата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар