бутони за социални мрежи ипотпал сео състезание: Ден на влюбените

visit counter

неделя, 14 февруари 2010 г.

Ден на влюбените

Днес е Ден на влюбените или денят на Свети Валентин според католическия календар, но този ден вече е приет в по-голямата част от света. Хиляди влюбени признават любовта си пред своята половинка. Не че през останалото време не се обичат, но днес е един специален ден на признание. Дори тези от тях, които нямат смелостта да признаят своята любов, днес могат да го направят, като използват жестове, предмети и разни изненади, за да поднесат по оригинален начин чувствата си.
Какви са символите на любовта? Преди всичко формите на сърце, розовият и червеният цвят, различните видове цветя, като пред всички се нарежда розата; романтичната вечеря, ароматните свещи, сексапилното бельо и всяко нещо, което може да ви послужи да се разкриете. Разбира се, някои смятат това за слабост - да говорят за чувствата си, но това в никакъв случай не е слабост, а е въпрос на романтика.
Ипотпал се нарежда сред романтичните теми. Както розовия ипотпал, така и обикновените подтеми на ипотпал могат да дадат ценни съвети за това как да се държите с вашата половинка днес, как да я изненадате.
На 14 февруари празнуват и всички с името на Валентин, Валентина, Валерия, Валя. Честито и на именниците.
Но днешният ден ознаменува и празника на винарите, лозарите и хората, кръстени Трифон. Понеже е Трифон Зарезан.
Все пак тази година днешният ден е малко пренатоварен, понеже има и четвърти празник. Според православния календар е Месни заговезни, за последен път се яде месо и от утре започват постите преди Велик ден, които обикновено са повече от 40 дни. Православните християни си искат на днешния ден прошка един от друг за всичко лошо или неправилно, което са сторили един към друг през годината. Хубаво е да има поне един такъв ден, понеже много често забравяме да се извиняваме за грубото си поведение или език спрямо близките си. Поради голямата си гордост си вирваме носовете и не осъзнаваме как нараняваме околните. А и те имат чувства, както и ние.
Заради днешните хубави празници нека си спомним кои сме и какви сме, че сме просто хора и че трябва да се сещаме по-често да изразяваме простителността и любовта си, да се отнасяме към околните с уважение и любов.
Ипотпал подкрепя Деня на влюбените. Гледайте да бъде незабравим.

Няма коментари:

Публикуване на коментар