бутони за социални мрежи ипотпал сео състезание: Нямам търпение

visit counter

понеделник, 9 ноември 2009 г.

Нямам търпение

Странно заглавие нали? Искам да споделя с вас нещо, което много силно ме вълнува. Нещо, което за другите може би няма такова значение, но мен ме зарежда. Искам да споделя, че съм щастлива и почти не усещам проблемите, които ме заобикалят - това, че парите все не достигат, че боледувах над седмица, че не работя за заплащането, което искам да имам, че времето е крайно недостатъчно и като цяло да гледам страданието на хората - болести, безработица, криза. Всичко това натоварва ежедневието, наелектризира с отрицателен заряд обстановката. Но въпреки това се радвам на живота, имам хъс за живот.


Нямам търпение да живея, нямам търпение да постигна всички онези неща, за които мечтая и които са ми в главата. Нямам търпение да реализирам мечтите си. Нямам търпение да се изпълвам с ентусиазъм все повече и дори да влияя положително на хората около мен. Нямам търпение дори да пиша за ипотпал. Та това не е ли невероятно - една глупава тема да можеш да превърнеш в нещо като магия, живинка, жизненост, смисъл на ежедневието, цел на деня.


Какво повече му е нужно на човек. Всяко същество се стреми към щастие. А това да си завладян от някаква идея или мисъл ти помага да се носиш сякаш по въздуха, да летиш, да се радваш на живота. А самото изпълнение или осъществяване на тази идея или цел ти носи щастие, защото ти си постигнал някаква цел. Целите ти дават смисъл на живота, ентусиазираш се да ги изпълниш, преследваш ги, а изпълнението ти дава изключителна сила и самочувствие.
Нямам търпение да направя цялостен план на живота си и да ставам с мисълта за едно пълноценно съществуване, с мисълта, че харесвам себе си, защото имам за какво да живея и че мога да споделям тези убеждения с другите, да ги стимулирам и те да се развиват, а не да затъват все повече в сивотата на еднообразието. Всеки трябва да има амбиция, всеки да се осъществи като човек.
Ипотпал е стартът. Ипотпал е това състезание, което ти дава хъс за победа, хъс за живот. Ипотпал е твоята цветна градина, твоята ферма, в която копаеш, садиш, ториш, отглеждаш цветя и береш плода от своя труд и усилия. Разбира се за една градина трябва време и много работа, но винаги си заслужава. Това е ипотпал.

1 коментар:

  1. Много красиво пишеш :) Чак ти се възхитих :)

    Ще се чуем днес или утре :)

    ОтговорИзтриване