бутони за социални мрежи ипотпал сео състезание: Светски живот

visit counter

неделя, 8 ноември 2009 г.

Светски живот

Какво е светският живот? Някои искат да се прочуят с някое умение, други - да излязат с известна личност, трети - да участват в състезание, а останалите - просто да покажат новите си дрехи или прически.


Можеш също така да се включиш в новите технологии, да покажеш новия си лап топ или да си достатъчно умен и да се проявиш с ново изобретение. Животът е много интересен и никога не знаеш кога ще избухне твоята известност. Просто трябва да си подготвен, че да не те заварят по бели гащи, а да си неотразим. Известността е интересно понятие. Днес я има, утре я няма. Тя никога не е трайна във времето.
Затова аз избрах да се включа в състезание, и то не какво да е, а състезание по сео оптимизация с ключова дума ипотпал. Така не ставам директно аз известна, а моят сайт, моите статии, показвам моите умения.
В случая правя известна темата ипотпал в интернет пространството. Карам хората да се смеят, да се усмихват, да се забавляват. По този начин индиректно навлизам в светския живот, ставам известна чрез своите умения, качества, а не използвам повърхностна основа. Хората коментират моите постинги. Радвам се, когато съм заинтригувала моите читатели и поддръжници.
Та това е за светския живот. Всеки се стреми да се изтъкне с нещо, а аз - с ипотпал.

Няма коментари:

Публикуване на коментар